Wysłany: 2009-10-22, 00:02 [ Angielski] Powstała nowa grupa dla początkujących!!
Jeśli ktoś nie zdawał angielskiego na maturze i czuje, że sobie nie poradzi, może się zapisac do grupy podstawowej. Zajęcia odbywac się będą w środę o godz. 17:45 na ul. Jagiellońskiej. Prowadzic je bedzię bardzo sympatyczna mgr. K. Nurzyńska
A wiadomo coś może o liczbie chętnych, coby nie okazało się, że jednak się nie opłaca? I to jest w zamian za planowy grupowy angielski czy jako coś dodatkowego (czyli skazanego na niepowodzenie chyba;))?
Z mojej grupy są trzy osoby chętne i pani powiedziała ze nawet dla tak małej liczby osób będą zajęcia. To jest w zamian za planowany angielski Moim zdaniem to się opłaca, po pierwsze będzie mniej nauki a po drugie łatwiejszy egzamin.
Do grupy można się przyłączy na najbliższych zajęciach czyli w środę o godz. 17:45 (ul. Jagiellońska, sala obok sekretariatu, piętro 3). Egzamin będziemy pisac inny, dostosowany do nas i ułożony przez mgr. Nurzyńska.
o ile mi wiadomo to te grupy które nie mają z Panią Bednarczy mają tak lajtowy angielski ze mają same 5, a co z tego wynika egz nie piszą bo są zwolnienie ale nie jestem w stanie powiedzieć czy te inne grupy mają z tą kobietą do której wy chcecie chodzić (pasowałoby żeby ktoś zweryfikował te informacje bodajże z grupą C lub D II roku)
_________________ nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...
o ile mi wiadomo to te grupy które nie mają z Panią Bednarczy mają tak lajtowy angielski ze mają same 5, a co z tego wynika egz nie piszą bo są zwolnienie
te grupy które nie mają z p. Bednarczyk,
ja mam angielski z nią i wiem ze ciężko dostać 5, ale koleżanka, co ma angielski na jagiellońskiej mówi, że jest mega prosty i bez problemu dostaje się piątki.
_________________ nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...
te grupy które nie mają z p. Bednarczyk,
ja mam angielski z nią i wiem ze ciężko dostać 5, ale koleżanka, co ma angielski na jagiellońskiej mówi, że jest mega prosty i bez problemu dostaje się piątki.
grupy które mają z niejakim Mańkiem są opóźnione w stosunku do grup p. Bednarczyk o jakieś 5-10 tematów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum