Hej
Najwyższy czas zainteresować się sesją
Rozmawiałam ze starostami grup A-F odnośnie terminu i wszyscy sa za tym, aby egzamin odbył się na początku sesji, by móc potem zafundować sobie długie ferie Musi się zgodzić jeszcze reszta niestacjonarnych, żeby potem nie było sytuacji jaka ponoć miała miejsce rok temu. Dr Drożdż jest jak najbardziej za tym, tylko muszę mieć jeszcze potwierdzenie od starościny niestacjonarnych i idę wtedy do prof. Nowaka. Wstępnie będzie to 2-3 luty.
Pasuje?
Jestem starostą grupy G i my też, chcemy zeby było jak najwczesniej, ale rozmawialismy z dr. Drożdz i ona wstępnie zaproponowala nawet termin 1 luty. Wydaje mi sie, że to moze nawet lepiej, odrazu po week będzie a w srodku tygodnia to różnie to bywa. Wiec grupa G proponuje 1 luty.
Tu może być problem z salą, bo starsze roczniki już sobie mogły zaklepać termin dawno temu, ale jutro będę to ustalać i oczywiście spytam Chociaż moja grupa jest bardziej za 2 lutym, nie wiem jak reszta
Przepraszam za drobny poślizg, ale po wielkich trudach, lataniu przez 2 tygodnie i szukaniu kogoś odpowiedzialnego za egzamin, kto byłby mi w stanie cokolwiek powiedzieć: EUREKA! :D:D
Dr Zadrożna ustaliła termin egzaminu na 2 lutego, godzina 10:00. 1 odradziła ze względu na to, że to zaraz po niedzieli, 28.01 zaczyna się sesja, więc mamy całe 5 dni
Oficjalne potwierdzenie na 100% będzie w piątek.
Pytałam się odnośnie tego, czego możemy się spodziewać na egzaminie. Ma on charakter testu, ale będzie też sporo pytań opisowych. Zakres materiału: ćwiczenie, seminaria + wykłady.
Grupy, które mają zajęcia z dr Zadrożną są w tej komfortowej sytuacji, że wiedzą mniej więcej jak wygladają u niej kolosy, podobną formę będzie mieć egzamin, więc pewnie za wszystkie informacje i wskazówki jakie grupy A i C mogą przekazać pozostali będą bardzo wdzięczni
Uwaga!
Egzamin poprawkowy jest 23.02 (jesli bedzie dużo osób, które nie zdały to również 24.02) o godzinie 10 00 w katedrze farmakobiologii. Jest to egzamin ustny, pytają prof. Nowak i dr Zadrożna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum