Wysłany: 2007-02-25, 13:46 Ankieta "What Society Needs from Pharmacists?"
Witam Forumowiczów!
EPSA stworzyła ankietę dla studentów farmacji, która jest próbą odpowiedzenia na pytanie, co współczesne społeczeństwo wymaga od farmaceutów. Bardzo zachęcam wszystkich, którzy to czytają, do wypełnienia tej ankiety. Zajmie to Wam nie więcej niż 10 - 15 minut. Ankietę wypełnia się online.
Masz racjĂŞ, nie chodzi tu o żaden wyścig. Napisałem tak z myślą o tym, że może zachĂŞci to wiĂŞcej osób do wypełnienia ankiety. Nie traktujĂŞ tego jako próbĂŞ udowodnienia czegokolwiek kolegom po fachu z innych krajów. Nie chciałem, żeby zostało to w ten sposób odebrane, że mamy z kimś o coś rywalizowaĂŚ, bo tak nie jest. DziĂŞkujĂŞ za wypełnienie ankiety.
Spoko. Nie obraziłem siĂŞ o tą konkurencjĂŞ Tak tylko napisałem, że dla samej konkurencji nie ma sensu tej ankiety wypełniaĂŚ.
Swoją drogą, to ankieta była dosyĂŚ ciekawa. Po jej wypełnieniu doszedłem do wniosku, że rola farmaceuty w służbie zdrowia w Polsce jest tak naprawdĂŞ bardzo mało istotna.
A przyszłym aptekarzom brakuje na studiach przedmiotów zawodowych, czyli zarządzania i marketingu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum