nie wiem czy ktoś przeczyta mój post tutaj no ale ;d mam pytanie odnośne tego wf... żeby chodzić na basen ( w ramach wf) to trzeba to załatwiac zaraz gdzies po rozpoczeciu roku czy potem bedzie o tym jakaś ogólna informacja??
dzieki za info. fajnie że jest taka opcja jak basen
hmm... nie wiem tylko czy na basen nie chodzą "najlepsi", znaczy się Ci co umieją pływać poprawnie technicznie, coś mi świta, że ciężko się było dostać do tej sekcji, może warto się wcześniej zgłosić i zaklepać sobie miejsce?
sam nie wiem... piję sobie kolejny raz pod rząd gin z tonikiem (właśnie go odkryłem!) i mogę się mylić
_________________ "Wtedy ludzie nie tyle dbali o pieniądze, co cieszyli się, że mają wspaniałą i ciekawą pracę." - Jacek Karpiński
dla tych co chcą i nie chcą się wiele wysilać polecam sekcję ping-ponga, sam na nią uczęszczałem i bardzo sobie chwalę luźne terminy a na basen we własnym zakresie, mieliśmy tu przez moment małą sekcję biegaczy, jeździliśmy na Błonia, więc wystarczy zebrać kilka osób i różne sporty można wspólnie pouprawiać
_________________ "Wtedy ludzie nie tyle dbali o pieniądze, co cieszyli się, że mają wspaniałą i ciekawą pracę." - Jacek Karpiński
hehe, niestety sekcja pływacka, to wysoki poziom. teoretycznie można jeszcze iść na basen ze wskazania lekarza (próbowałam, ale dowiedziałam się od pani Wandzi, że musiałabym mieć conajmniej urwaną kończynę, żeby się dostać, bo to jest po prostu gimnastyka korekcyjna na basenie). ale dwa semestry wf-u przeżyć może każdy
próbowałam, ale dowiedziałam się od pani Wandzi, że musiałabym mieć conajmniej urwaną kończynę, żeby się dostać, bo to jest po prostu gimnastyka korekcyjna na basenie
no to ciekawe, ja bym się bała wejść do wody nie mając nogi/ręki
aś napisał/a:
dwa semestry wf-u przeżyć może każdy
a może, może nawet z Wandzią mi się poszczęściło i 3 razy mnie nie było w II semestrze, a obecności mi zaznaczyła
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
basen...basen...na pierwszym roku to faktycznie opcjonalnie można sie zapisać zamiast zajęć standardowych w przypadku kontuzji czy dzięki zaświadczeniu od lekarza, natomiast od 2 roku na tego typu zajęcia może zapisać sie każdy kto wyrazi taką chęć (o ile nie spózni sie z zapisaniem- ilość miejsc jest ograniczona). Sadzwaka dla studentów farmacji (raczej sie nie zmieniło) jest przy Uniwersytecie Ekonomicznym
_________________ Jeżeli co drugi pomysł wydaje ci się genialny - dopij wódkę i idź spać
dowiedziałam się od pani Wandzi, że musiałabym mieć conajmniej urwaną kończynę, żeby się dostać
bardzo ciekawe kryteria P nie ma co. czyli są też inne sekcje niż basen.. to już brzmi bardziej optymistycznie. Ale zapisy na te sekecje są dopiero po rozpoczeciu gdzies??
Si, najlepiej będzie jeśli pochwalisz sie prowadzącemu zajęcia wf że masz jakieś talenta a oni juz zrobią z Ciebie użytek abyś godnie reprezentował CMUJ
_________________ Jeżeli co drugi pomysł wydaje ci się genialny - dopij wódkę i idź spać
Si, najlepiej będzie jeśli pochwalisz sie prowadzącemu zajęcia wf że masz jakieś talenta a oni juz zrobią z Ciebie użytek abyś godnie reprezentował CMUJ
Ja po moich doświadczeniach niestety nie mogę się z tym stwierdzeniem zgodzić.
_________________ Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum