Jak wszyscy wiedzą sesja trwa od 16 do 30 czerwca
Jeśli chodzi o botanikę to lepszego terminu na egz pisemny niż 23.06.(wtorek) nie ma. Kolejne trzy dni to egzamin ustny.
Jeśli chodzi o chemie nieorganiczną to proponuję 19 (piątek). Nieorgan nie może być ostatni bo słyszałam że w czerwcu możliwa jest jeszcze dopytka w razie czego;>
Jeśli chodzi o chemie organiczną to podobno dr Drożdż proponowała 30 (wtorek).
Co o tym sądzicie???? Czekam na wasze refleksje_^^
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Co do ch.organicznej to może nie jest to taki głupi pomysł..... w końcu materiału jest w bród.....
Botanika....ekhmmm to i tak byłby chyba najlepszy termin z tego co dowiedzieliśmy się....
Ch. nieorganiczna.... pocieszająca jest perspektywa dopytywania jakby coś poszło źle, może zrekompensuje nam to dość wczesny termin
Ja myślę, że nie jest to taka najgorsza propozycja.... i warto nad nią pomyśleć..... choć zastrzegam sobie prawo do zmiany opinii
najfajniej byłoby gdyby botanika była od 16 do 19, niergan np 23, a organ 30 ale podobno się nie da...
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
Podobno nieorgan ma być 16 we wtorek, tak mi się obiło o uszy
taką wersję też słyszałam, ale to była taka propozycja 19 byłby lepszy
Ja jestem za tym aby egzamin z nieorgana odbył się 16, najpóźniej 17 czerwca - wtedy będzie więcej czasu na przygotowanie się do botaniki.
Botanikę zacząłbym w poniedziałek 22 czerwca. Ustne byłyby we wtorek, środę, czwartek. Później byłby czas na ostatnie szlify do organa, który mógłby odbyć się 30 czerwca we wtorek.
Moim zdaniem takie rozłożenie terminów będzie najwygodniejsze ze względów naukowych i pozwalałoby na porządne powtórki w trakcie sesji do botaniki i chemii organicznej. Oczywiście o powtórki z nieorgana trzeba zadbać we własnym zakresie odpowiednio wcześniej, a że z końcem maja/początkiem czerwca dużo zajęć odpada (zostają botanika, informatyka i angielski bodajże) to chyba nie będzie z tym problemów
pozdrawiam
_________________ Dominik
http://naazymut.blox.pl << notatki z górskich wędrówek
http://musc.pl << Manchester United Supporters Club Poland, dołącz do nas!
Ja jestem za tym aby egzamin z nieorgana odbył się 16, najpóźniej 17 czerwca - wtedy będzie więcej czasu na przygotowanie się do botaniki.
Botanikę zacząłbym w poniedziałek 22 czerwca. Ustne byłyby we wtorek, środę, czwartek. Później byłby czas na ostatnie szlify do organa, który mógłby odbyć się 30 czerwca we wtorek.
popieram w pełni Twoją propozycję
wiadomo,że uczyć się trzeba będzie już wcześniej, ale dobre 3 tygodnie przed sesją mamy prawie wolne
no to czekamy na oficjalne terminy
...a dziś mnie doszły słuchy, że podobno padła propozycja żeby to botanikę zrobić jakoś 29 czerwca i przeciągnąć egzaminy ustne na początek lipca podobno pani od wykładów (niestety nie pamiętam,jak się nazywa ) to proponowała, osobiście nie byłam na ostatnim wykładzie, więc nie wiem
Podobno nieorgan ma być 16 we wtorek, tak mi się obiło o uszy
16.06. II rok ma egzamin z analitycznej, więc raczej ten termin na waszego nieorgana odpada, chyba ze popołudniu
ffleur89 napisał/a:
Jeśli chodzi o botanikę to lepszego terminu na egz pisemny niż 23.06.(wtorek) nie ma. Kolejne trzy dni to egzamin ustny.
coś się zmienilo z botaniką? Rok temu cały rok (stacjo+niestacjo) był podzielony na 4 dni i w każdy dzień dana grupka pisała test i odpowiadała
My mieliśmy najpierw organa w pierwszy dzień sesji (pon) potem w piątek nieorgan, a w następnym tygodniu botanika od wtorku do piątku. Generalnie średnio z czasem między chemiami (i z czasem na egzaminie z nieorgana), a z botaniką można było wymienić się z kims z innego dnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum