podobno miały być w pt ale to zależy od asystenta, trzeba się zgłosić do tego z którym się miało ćw
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
też słyszałam że tak miało być ale asestent podobno podlicza punkty i wystawia końcową ocenę. Tak jest w teorii a jak w praktyce to tego nikt nie wie. Ja osobiście nie wierzę jakby każdy asystent oceniał jedno pytanie, wg mnie niemozliwe....
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
Malina
ja tez slyszalem ze kazdy asystent bedzie poprawial po jednym pytaniu
sprzawdzalem strone katerdy biochemii lekarskiej ale niestety tam to chyba juz dawno zadnej atkualizacji nie bylo wiec waptie zeby wrzucili tam wyniki
pewnie trzeba sie bedzie tam wybrac w poniedzialek
wersja oficjalna jest taka, że każdy asystent poprawia jedno pytanie, w praktyce, każdy asystent poprawia prace swojej grupy
..a więc grupa pana J. nie ma się za bardzo o co martwić:]
_________________ myślenie to dobre przyzwyczajenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum