Kurczę, żadnego odzewu, czyżbym ja sama tam szła jutro zdawać? w takim razie zapisuję się na godzinę 9, żeby być pierwsza prośba o contraceptives nadal aktualna
można, a nawet trzeba, ja idę zaliczać w czwartek (mam nadzieję że to nie potrwa za długo, bo chciałabym do domu zajechać jak jeszcze jasno będzie), zaliczać można do końca miesiąca z tego co wiem.
Można zdawać egzamin bez zdanych jednostek, trzeba to tylko później nadrobić żeby wpis dostać. A egzamin trzeba zdać we czwartek lub w piątek. Konsultacje dla nas są od 11 do 12.
Bede jedna z osob ktora nie nadrobi zaleglosci do 17.09. Szczerze mowiac myslalem ze mam czas do 30 tak gdzies. Nie ma szans zebym byl w krakowie jutro rano. W sumie z egzaminu jestem zwolniony z 4plus ale mialem nadrobic zaleglosci z tematow (chyba z 4 tematy). Licze ze jakos to sie zalatwi pozniej. Nie lubie wchodzic na to forum... zawsze zle wiadomosci...
Bede jedna z osob ktora nie nadrobi zaleglosci do 17.09. Szczerze mowiac myslalem ze mam czas do 30 tak gdzies. Nie ma szans zebym byl w krakowie jutro rano. W sumie z egzaminu jestem zwolniony z 4plus ale mialem nadrobic zaleglosci z tematow (chyba z 4 tematy). Licze ze jakos to sie zalatwi pozniej. Nie lubie wchodzic na to forum... zawsze zle wiadomosci...
Temat są ci tylko potrzebne do wpisu do indeksu. Jak masz zdany egzamin, to raczej nie masz się czym martwić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum