eee tam ale zastanowiĂŞ siĂŞ, bo może rzeczywiście pójdĂŞ na inauguracjĂŞ w poniedziałek też
co do rozdawania indeksów to niestety nie wiem, czy na Krupniczej je dostawaĂŚ bĂŞdziecie czy na Prokocimiu. Jeśli na Prokocimiu, to i tak bĂŞdĂŞ miała przewagĂŞ, ha
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
taaa...rozgrzewka konieczna rano ... i wygodne buty, zeby miec przewage w biegu do tramwaju a tak powaznie to tych ksiazek wystracza dla wszystkich czy faktycznie trzeba sie spieszyc??
książek starcza dla wszystkich ale czasem to mało są potrzebne ksiązki z lat 50 albo nawet sprzed 10 lat do takiego organa naprzykład... ale z drugiej strony nie ma zasady że jak bedziesz pierwsza w kolejce to dostaniesz same najnowsze wydania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum