czy ktos z grupy B lub C moze mi powiedziec gdzie odbeda sie zajecia z estetyki i historii sztuki w srode (22.04)? i czy indeksy trzeba wziac juz ze soba?
mam takie pytanie, ile wypada tych zajęc z estetyki, czy np dla grup które zaczely 20 III, jutro jest koniec? i jesli taki to czy jutro wypada ta wycieczka do muzeum?
z tego, co mi wiadomo, a patrzę na harmonogram, to żadna grupa nie zaczęła 20 III?
natomiast wg harmonogramu, te grupy, które zaczęły 23 III kończą 20 IV... mieliście dwa razy w tygodniu?? bo widzę również, że znów się w maju Wam to ciągnie?
Następne zajęcia z estetyki grupy C będą w Arsenale miejskim ( to są już jakieś krótsze zajęcia i idziemy na wystawę Malczewskiego) a indeksy mamy donieść później a nie przynosić w środę na ostatnie zajęcia.
Uprzejmie informuje się osoby z grupy E, które uczęszczają na powyższy fakultet w środy, iż zwiedzanie na następnych zajęciach zaczyna się o godzinie 10:30. Dziękuję za uwagę.
jeśli chodzi o wpisy z estetyki, to pani Podraza-Ucińska mówiła że będzie dopiero 25.06. i żeby wtedy przynieść indeksy albo zostawić wcześniej w sekretariacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum