a co do fakultetów, to może warto się wstrzymać z ustaleniami, bo mało kto tu zagląda, a zaklepać najlepsze grupy, to nic trudnego, tylko czemu reszta ma mieć nieciekawie później weźcie pod uwagę plan zajęć, potem się okaże, że jakaś grupa w ogóle nie będzie mogła się nigdzie wpasować. Ja byłabym osobiście za stworzeniem jakiejś listy do wpisywania się, może na pierwszym wykładzie w przyszłym tygodniu??
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Monka
rozmawialem wczoraj z Patrykiem podobno cos jeszcze trzeba ustalic w dziekanacie i prosil o wstrzymanie sie z jakimikilowiek ustaleniami do wtorku
Monka ale ta mysz leje tego kotka...
rozmawialem wczoraj z Patrykiem podobno cos jeszcze trzeba ustalic w dziekanacie i prosil o wstrzymanie sie z jakimikilowiek ustaleniami do wtorku
do mnie Patryk też dzwonił w tej sprawie
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
Tak więc dla informacji wszystkich do których nie dzwoniłem<LOL> wstrzymujemy się z listami z zapisami na fakultety do wtorku:D wtedy moje wątpliwości wyjaśni się z dziekanatem i stworzymy takie listy żeby wszystkim było dobrze:] cierpliwości:D
Czyli małe tajne spotkanie starostów na fizjo ? Jeszcze nam się atmosfera katedry udzieli
pierwszy wykład w nowym semestrze jest chyba z historii farmacji??
Wydaje mi się, że zdołamy stworzyć listę w tygodniu przed zajęciami i pewnie żadnego tajnego spotkania nie będzie a jak już coś to napewno nie na katedrze fizjo:]
Czyli spotykamy się na historii farmacji ? Jakoś od razu "wykreśliłem" ten wykład ze swojego osobistego planu...
ja też poza może tym pierwszym
Czyli w czwartek ustalamy fakultety; przed wykladem czy po wykladzie?:)
dla mnie to bez różnicy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum