a wiecie może kto prowadzi zajecia grupy C?? nie wiem czy w tym semestrze sie zmieniaja
w I semestrze mieliśmy z dr Opoką i dr Maślanką
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
a nie wiecie czy piątkowe grupy, będą miały ćwiczenia z chemii analitycznej już w ten piątek ??
ćwiczenia z analitycznej zaczynają się od 1 marca w tym tygodniu ich nie ma, tak samo seminariów, gdzieś wcześniej był link do harmonogramu
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
No to załatwiłam z dr Zalewskim, że grupa III fakultetu filozofii nauki będzie zaczynać zajęcia od godziny 8:00 i tu prośba do osób które mają ćwiczenia z fizjologii o godzinie 11.15 żeby zapisywały się na tę grupę żeby rozładować liczę osób w pozostałych grupach żeby później nie wypadło tak ze ktoś komu pasuje tylko jeden termin nie ma miejsca w danej grupie
a przy okazji staram się też załatwić żeby zajęcia się odbywały w tym terminie co w starym harmonogramie czyli od 2 marca do 30 może akurat coś z tego wyjdzie...
_________________ nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...
niestety zajęcia z filozofii nauki mogą się odbywać dopiero od 27 kwietnia bo we wcześniejszym terminie nie ma sal więc nie można nic na to poradzić, tak ze ostatecznie grupa III zaczyna 27. IV o godzinie 8:00
_________________ nigdy nie kłóć się z idiotą bo najpierw sprowadzi Cię do własnego poziomu, a później wykończy doświadczeniem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum