wyklady wyprzedzaja seminaria, a potem przygotowujac sie do kolosow zapomina sie o tym, ze czarno na bialym bylo tlumaczone na wykladzie i pewnie jakies notatki sie z tamtad ma, tylko akurat teraz sie zawieruszyly!
_________________ "Wtedy ludzie nie tyle dbali o pieniądze, co cieszyli się, że mają wspaniałą i ciekawą pracę." - Jacek Karpiński
a propos grup...
Podział na grupy jest zrozumiały chyba tylko przez panie z dziekanatu choĂŚ i to nie wiadomo, ale zawsze dzielą tak, że grupa A to ta grupa która nie ma łaciny. Jeżeli łacinĂŞ w LO miało wiĂŞcej niż te 23 osoby to czĂŞśĂŚ z grupy B też nie ma łaciny a czĂŞśĂŚ ma. Chyba, że przegapią, zĂŞ sie miało łacine w LO to dadza do grupy D (tak jak mnie )
A ja jak zaczynałam, to łacina nie miała żadnego znaczenia, ale wydedukowaliśmy, że grupa C to Ci, którzy mieli francuski w LO. Znaczenia to nie miało żadnego, bo na 3cim roku (wtedy jĂŞzyk dodatkowy był na 3cim i 4tym roku) i tak wiĂŞkszośc wybrała niemiecki
Teraz jest tylko angielski (Iszy i IIgi rok), potem można chodzic na dodatkowy, wybrany spośród francuskiego, niemieckiego, rosyjskiego (o tylu wiem), ale nie jest to obowiązkowe.
WidzĂŞ że sporo przegapiłam:P Dopiero teraz zdalam sobie sprawe z tego ze wakacje to juz przeszlosc A zaczyna sie prawdziwe i tak namietnie wyczekiwane Zycie Studenckie:P No z tego co widze zapowiada sie calkiem ciekawie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum