byłam wczoraj w bibliotece i sprawa wygląda następująco:
po pierwsze musimy wiedzieć konkretnie jakie książki chcemy wypożyczyć
po drugie szukamy ich w katalogu biblioteki
po trzecie kiedy je już znajdziemy szukamy ich sygnatur
po czwarte na specjalnych karteczkach dostepnych w bibliotece piszemy swoje imię i nazwisko, autora i tytuł książki i sygnaturę
po piąte dajemy te wszystkie karteczki razem z indeksem i legitką pani bibliotekarce i ona po tych sygnaturach szuka nam książek
fakt trochę długo to trwa, ale czego się nie robi dla zdobywania wiedzy
_________________ "Nie goń za mną jeśli nie będziesz pewny, że chcesz mnie złapać"
ale tak swoja droga to ciekawe czy zostało jeszcze coś konkretnego do wyporzyczenia-pamiętam ze jak w zeszłym roku po ksiązki sie poszło w godz. popołudniowych na dzien po ogłozeniu mozliwosci ich wyporzyczania to juz nie kazdy dostał "wypasiony kompletny pakiecik (na marginesie to do coponiektórych które dostałam to nawet nie zerknęłam)
_________________ Jeżeli co drugi pomysł wydaje ci się genialny - dopij wódkę i idź spać
moja droga Tiziphone wypożyczyłam 9 książek a skorzystałam tylko z 1
Po cholere dostałam jakiegos trzebiatowskiego i pelno ksiazek z rysunkami wiazek przewodzących [/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum