mam pytanie. Czy jest stołowka w akademikach? Chodzi mi o taką dla studentów, gdzie tanio mozna zjeść w miare dobry posiłek
_________________ "WHEN PEOPLE SAY YOU SHOULDN'T
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
WHEN PEOPLE SAY YOU CAN'T
SHOW THEM WHY YOU CAN
WHEN PEOPLE SAY YOU WON'T
SHOW THEM WHY YOU WILL" D-Wade
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
W Tesco też można kupić gotowe jedzenie. Jest chyba "szybki kęs" (tak to się chyba nazywa), czyli tak fast food (kebaby, zapiekanki), oraz jeszcze jedno miejsce z jedzeniem (kiełbasy, kurczaki, frytki, gołąbki, gulasz, itp.).
_________________ "Należenie do mniejszości, nawet jednoosobowej, nie czyni nikogo szaleńcem. Istnieje prawda i istnieje fałsz, lecz dopóki ktoś upiera się przy prawdzie, nawet wbrew całemu światu, pozostaje normalny. Normalność nie jest kwestią statystyki."
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
jedzenie na wydziałowej kawiarence jest nie-adekwatne do ceny jaką się za nie płaci. kiedyś były dotacje, obiad ponoć kosztował 4zł teraz ich brak... i czy wydać 13zł na wydziale, czy 15-17zł w osiedlowej restauracji, to różnica nie jest wielka jeśli chodzi o cenę, ale na jakości znaczna
ponadto, nie tylko ja uważam, że kadra dostaje większe porcje, lepiej przyrządzone, a niektórzy bez kolejki, a to w końcu student się spieszy z zajęć na zajęcia
ogólnie jadam tam jedynie w ostateczności, niektóre posiłki są beznadziejnie przygotowane (np. pierogi taplające się w kałuży tłuszczu), a inne po czasie się znudzą. na początku z pewnością będziecie zamawiać medalion z frytkami, to taki standard
PS. Zdarza się również, że człowiek zapłaci i czeka, i czeka, i czeka... i się nie doczeka! bo zapomniano o studencie
_________________ "Wtedy ludzie nie tyle dbali o pieniądze, co cieszyli się, że mają wspaniałą i ciekawą pracę." - Jacek Karpiński
Jak dostaniemy odbiór sanepidu, to otworzymy wreszcie sklep spożywczy i małą gastronomię w akademiku.
Na początek - frytki, hot-dogi, hamburgery, zapiekanki, gofry, kawa z ekspresu - później może coś ambitniejszego się uda.
_________________ www.clari.pl
Akademikowy sklepik internetowy - książki medyczne (ok. 10% tańsze niż w księgarniach) i inne rzeczy potrzebne studentowi - wygodne zamawianie przez internet, odbiór w akademiku - ZAPRASZAM!
Co tydzień nowe promocje!
Super-eleganckie fartuchy MERGO od Super Sprzedawcy
Sklepik i ksero w akademiku w bloku C czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-21.00, sob. - 10-18, nd. - 15-21.
Punkt oferuje m.in.:
Ksero (od 6 gr - pow. 1000 stron), drukowanie, bindowanie, oprawy, skanowanie, laminowanie, przepisywanie tekstów, pomoc w składzie tekstu prac mgr, tłumaczenia pol-ang ang-pol - cenniczek na stronie www.claribell.pl
Jak dostaniemy odbiór sanepidu, to otworzymy wreszcie sklep spożywczy i małą gastronomię w akademiku.
Na początek - frytki, hot-dogi, hamburgery, zapiekanki, gofry, kawa z ekspresu - później może coś ambitniejszego się uda.
dobrze wiedzieć
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
odradzam wydziałową stołówkę, w przerwach między zajęciami chodze do szybkiego kęsa w Tesco, a jeśli mam np. godzinną przerwę to podjeżdżam sobie do McDonalds na Wielickiej.
Ja dla odmiany przeciwnie. Polecam barek na wydziale.
Wszystko zależy czy ktoś lubi fast-foody czy normalny obiad. Ważne, że nie jesteśmy skazani na jedno miejsce.
chyba naprawde zdrowiej i smaczniej zjesc choc raz na tydzien normalny obiad - jedzenie w mcDonaldzie i szybkich kesach i innych fast foodach zle sie konczy no i trzeba dbac o nasze szare komorki i dobrze je dokarmiac a nie tonami zbednego tluszczu i konserwantami...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum