Najnowsze ogłoszenia ze strony Wydziału:
Szkolenia BHP
UWAGA STUDENCI I ROKU FARMACJI
Obowiązkowy wykład z zasad BHP oraz spotkanie z opiekunem roku (dotyczące wszystkich spraw organizacyjnych) odbędzie się 02.10.2009 w Auli A ( ul. Medyczna 9 ) o godzinie:
- 11.30 dla studentów studiów niestacjonarnych
- 13.30 dla studentów studiów stacjonarnych
Inauguracja roku akademickiego 2009/10
Prof. dr hab. Tomasz Grodzicki (Dziekan Wydziału Lekarskiego), Prof. dr hab. Jolanta Jaworek (Dziekan Wydziału Nauk o Zdrowiu) oraz Prof. dr hab. Jan Krzek (Dziekan Wydziału Farmaceutycznego)
uprzejmie zapraszają na uroczystość inauguracji roku akademickiego 2009/2010 studentów I roku wszystkich kierunków studiów
prowadzonych przez w/w Wydziały.
Inauguracja odbędzie się w dniu 2 października 2009r. w Sali Wykładowej Audytorium Maximum UJ przy ulicy Krupniczej 33 o godz. 8.30
PROGRAM UROCZYSTOŚCI:
1.Gaude Mater Polonia
2.Powitanie gości przez Dziekana Wydziału Lekarskiego Prof. dr hab. Tomasza Grodzickiego
3.Wystąpienie Dziekana Wydziału Nauk o Zdrowiu Prof. dr hab. Jolanty Jaworek
i Dziekana Wydziału Farmaceutycznego Prof. dr hab. Jana Krzeka
4. Wystąpienie Prorektora UJ ds. Collegium Medicum Prof. dr hab. Wojciecha Nowaka
5.Złożenie ślubowania i wręczenie indeksów przedstawicielom studentów poszczególnych kierunków studiów
6.Wykład inauguracyjny Prof. dr hab. Jerzego Wordliczka- „Quo vadis dolor?”.
7.Wystąpienie przedstawicieli Organizacji Studenckich
8.Gaudeamus Igitur
Ze względów organizacyjnych studenci proszeni są o przybycie do Audytorium Maximum na godz. 8.00
_________________ "Nie goń za mną jeśli nie będziesz pewny, że chcesz mnie złapać"
A co z naszym angielskim? Podobno osobny harmonogram ustala sobie Studium Językowe na Jagiellońskiej, ale za Chiny nie mogę tego znaleźć w necie Pewnie będzie się trzeba tam przejechać?
byłam dziś na Jagiellońskiej i żadnego harmonogramu jeszcze tam nie wywiesili
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
nie jest obowiązkowe, ale zawsze można poznać przyszłych współtowarzyszy niedoli
a o indeksy się nie martwcie Zdążycie je odebrać i jeszcze książki z biblioteki wypożyczyć
_________________ "Nie goń za mną jeśli nie będziesz pewny, że chcesz mnie złapać"
dziś dalej nie ma podziału na grupy dla was (info od pierwszaków)
inauguracja nie jest obowiązkowa.
ciekawe, czy szkolenie BHP będzie wyglądać tak jak u nas, czyli... go nie będzie.
Witam wszystkich serdecznie,
podziału na grupy jeszcze nie ma (pewnie dowiemy sie 2.10.), dodatkowe info od Dziekana ds. Studenckich prof.Cegły, żeby śledzić stronę Wydziału - niebawem mają sie pojawić jakieś wiadomości, co więcej, śledzić także stronę katedry Chemii Organicznej.
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum