_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Dodatkowy wykład z botaniki odbędzie się w ten poniedziałek o godzinie 18.00 i potrwa ok. 1,5h.
Przypominam, że w tą środę o godz 10 jest egzamin ustny z chemii nieorganicznej. Osoby zwolnione z egzaminu powinny przyjść tego dnia po wpis do indeksu.
Jeśli chodzi o chemie organiczną to wszyscy, którzy mają zwolnienie z egzaminu mogą w każdej chwili iść po wpis (nie trzeba czekać do 29.06).
Poprawa ze statystyki jest w ten wtorek o 16.00. Konsultacje są w poniedziałek o 17.00.
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
podobno to prawda a zadań chyba tyle samo (mam taką głęboką nadzieję, że nic się za tym nie kryje...)
II poprawa z matematyki odbędzie się 26 czerwca
13.15 - I kolokwium
14.15 - II kolokwium
(o ile dobrze zapamiętałam )
przy okazji - spotkalam dr Jawienia i pytałam o wyniki zaliczenia z informatyki, prawdopodobnie pojawią się w ciągu 2 dni
wydaje mi się, że rok temu egzamin z organa trwał 3 godziny. Moim zdaniem czasu było wystarczająco dużo, żeby zrobić wszystkie zadania i spokojnie je sprawdzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum