A ja chciałabym podzielić się perełkami (nie znam tytułu naukowego) Stępniewskiego (tego, który prowadził 1. część wykładu). W sumie to chyba nadawało by się do humoru, ale co tam
- Nie mówcie, żeście wzięły rozum ze sobą, bo schowałyście go głęboko w szafie!
- Kobitki, wiecie co to kogel-mogel?!
- Przychodzi baba do farmaceutki.... ( )
- Przyszła baba do apteki... i żółta!!!! (mówił o żółtaczce)
- Ta idiotka Gozdzikowa mi mówiła, a pani magister się nie zgodziła...Pani magister taka dobra...
- W samym środku Rzeczpospolitej, bo w Małopolsce
- Chcesz wyglądać staro?! Pal papierosy i idz do groty tlenowej!
- Dobrze, że nie miałem tej lekarki pod ręką, bo doszłoby do scen gorszących. A potem w gazetach by było: lekarz uszkodził koleżankę-lekarkę - rozerwał ją na strzępy.
- A jej to zwisa...
- Dlaczego to ona, do cholery, nie wyjechała do Irlandii?!
- Wściekłem się, co?
- Chemii mieliście porządną dawkę, czasami zbliżającą się do toksycznej.
- (cząsteczka albuminy) Długa jak yellow submarine przenika....
- Przyglądacie się pijakom? Wy od razu odwracacie wzrok, lepiej im się przygląda tylko policja.
- Narażamy życie ludzi, psów, nie mówiąc juz o helikopterach.
- Przychodzi do was pacjentka, nie była akurat w Zakopanem, nie pali papierosków. Dlaczego jest różowiutka jak świnka?!
- O co zapyta kochana pani magister swoją kochaniutką pacjentkę z powodu tego różowiutkiego pyszczka?
- ... chcieli wyjść na zewnątrz i nie zdążyli i już są świętej pamięci.
- Wszystko to trzeba powiedzieć kochanej pacjentce zanim nie zasiliła grona aniołków.
- Poguglujcie sobie, bo widzę, że ciemnota panuje na sali nie tyllko dlatego, że zgasiłem światło. (to było chamskie)
- Wrzasnąłem na polską medycynę, a teraz wrzasnę na szwedzką.
- Ona sie zna owszem, ale na robieniu cesarek a nie na żylakach.
- (zapamiętajcie to sobie) Na głupotę, która jest choroba zakazną, nie ma lekarstwa!!!
_________________ Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie nie spotkali tego właściwego.
Bernadetta Ś. i Joanna W. - my rezerwujemy temat 30 - charakterystyka kosmetycznych środków przeciwgrzybiczych i przeciwłupieżowych dostępnych w aptece.
ktoś się może orientuje jaką formę ma mieć ta praca z kosmetologii?
Prezentacja Power Point, czy normalnie w Wordzie?
I były podawane jakieś ograniczenia a raczej minimum stron jakie ma zawierać itp?
na wykładzie był podział tematów, więc nie rozumiem za bardzo jaka lista tu powstaje? tamta lista jest już nieważna?
katekuku napisał/a:
ktoś się może orientuje jaką formę ma mieć ta praca z kosmetologii?
Prezentacja Power Point, czy normalnie w Wordzie?
I były podawane jakieś ograniczenia a raczej minimum stron jakie ma zawierać itp?
jestem równiez zainteresowana tym jak ma wygladać ta praca, jeśli ktos wie, niech napisze podobno mamy je oddać jakoś na początku grudnia, czy ktos tez coś takiego słyszał>
czy któraś grupa ma seminarium z kosmetologii dopiero w przyszłym tygodniu w piatek?? 20 i 27?? czy jest tylko grupa piatkowa jutro i potem już nic?? dajcie znac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum