mam pytanie do tych którzy już mieszkali w akademiku:
jeżeli moja koleżanka, z którą chcę być w pokoju zakwateruje się 27 i powie, że ja dojadę 29, będą trzymali dla mnie miejsce i nikogo jej nie dokwaterują?
Jeśli tylko uda jej się zdobyć cały pokój,a nie tylko miejsce w pokoju to tak.Byłam przed chwilą w administracji w C i z tego co zrozumiałam to większość pokoi juz jest zarezerwowanych.Ale nie bede siać paniki,pewnie dostaniecie pokój
mam pytanie do tych którzy już mieszkali w akademiku:
jeżeli moja koleżanka, z którą chcę być w pokoju zakwateruje się 27 i powie, że ja dojadę 29, będą trzymali dla mnie miejsce i nikogo jej nie dokwaterują?
Mozesz powiedziec twojej kolezance zeby cie zakwaterowała mozna sie dogadac z kierowniczka ja swoja kolezanke w tamtym roku zakwaterowalam ja mialam pokoj zarezerwowany i bylam szybiciej ona pozniej i ja ją zakwaterowałam a ona pozniej sobie jakies formalnosci załatwila ... i tyle
albo możecie sobie od razu zarezerwować jakiś konkretny pokój. rok temu niektórzy z I roku już mieli wcześniej zarezerwowane, tylko nie wiem czy to rezerwowali osobiście czy telefonicznie też można
albo możecie sobie od razu zarezerwować jakiś konkretny pokój. rok temu niektórzy z I roku już mieli wcześniej zarezerwowane, tylko nie wiem czy to rezerwowali osobiście czy telefonicznie też można
Telefonicznie się nie da. Koleżanka dzwoniła i jej powiedzieli, że dopiero przy kwaterowaniu mamy powiedzieć, że chcemy mieć razem pokój.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum