Jeśli ktoś odbiera materiały dla CAŁEGO ROKU to dla mnie jest oczywiste że powinien zamieścić je na forum!
A skoro nie ma takiej możliwości to po co je w ogóle brał?
Materiały są w akademiku. Wystarczy popytać i się dojdzie kto dokładnie je ma, więc nie narzekajcie tylko ruszcie d**ę.
Wczoraj dała tylko materiały z leków p/wirusowych - dokładnie chodzi o brakujące strony.
W środę na wykładzie dała pasożyty.
Leków p/bakteryjnych nadal brak.
Jeśli antybiotyków nie ma tzn chyba że to nas nie obow?? Ktoś coś wie na ten temat?? A jeśli chodzi o ruszanie d... to chciej zauważyć że sporo osób jest jakieś 200km od krakowa...
Jeśli antybiotyków nie ma tzn chyba że to nas nie obow?? Ktoś coś wie na ten temat?? A jeśli chodzi o ruszanie d... to chciej zauważyć że sporo osób jest jakieś 200km od krakowa...
katekuku, nie przesadzaj już! Jak tak Ci źle w domu to trzeba było przyjechać do Krakowa i Twój problem z odległością by się rozwiązał. I po co te bezsensowne pretensje do osób, które z własnej woli starają Ci się pomóc?
Większość osób nie jest z Krakowa, jeśli przez te 2 lata tego nie zauważyłaś...
A takie teksty nikogo nie zachęcą do pomocy.
Jeśli ktoś odbiera materiały dla CAŁEGO ROKU to dla mnie jest oczywiste że powinien zamieścić je na forum!
A skoro nie ma takiej możliwości to po co je w ogóle brał?
A może wcale nie chciał tylko nie było komu lub inne osoby, które też to mają nagle się nie odzywają.
Ja tego nie odbierałam więc nie wiem jak było.
igiełka napisał/a:
To wszystko zaczyna być strasznie dziwne, czy ktoś może w końcu wrzucić wszystko co dała pani profesor na forum.. i już po problemie..?
Tu może być problem, bo jak widać albo ludziom się nie chce albo nie mają jak tego zrobić - nie każdy ma skaner.
katekuku napisał/a:
Z tego co wiem w środę na wykładzie najpierw powiedziała, że sami mamy to przerobić, a później, że jednak nam da. Więc chyba musimy sami to zrobić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum