Już wcześniej gdzieś to pisałam na forum, że narkomania ( w sensie fakultet a nie nałóg ) jest w porządku i ciekawy momentami nawet bardzo.
ale sprawdzanej sumiennie.. i nawet przy "pełnej" sali nie wychodzi dyskretne dopisanie kilku osób, dr Rutkowska z iscie detektywistyczną żyłką wszystko wychwyci
najlepsze byly zajecia "dodatkowe dla zainteresowanych" slowem picie alkoholu na zajeciach i dmuchanie w alkomat:) wyniki byly bardzo interesujace i nawet zawiazala sie dyskusja
_________________ Marzenia są pokarmem dla duszy...pokarmem dla marzeń jest radość odkrywania nowych dróg...
hmmm,próbek narkotyków nie było (nawet zalaminowanych), 3 wykłady mogące być dla niektórych dosyć nużące (chociaz mnie akurat ten o regulacjach prawnych dot. obrotu substancjami psychotropowymi i w ogóle samej nomenklatury w tym temacie przypadł do gustu, natomiast spotkanie z komendantem i panią doktor z sądówki znacznie mniej). Semianria były nawet ciekawe i też podobał mi się akcent "dysputy" (no trochę za szumne słowo na te parę zdań rzuconych z głebi z sali , hehe,nie często pada tu pytanie, zaczynające się od słów "co sądzicie..." ), którą zainicjowała dr Rutkowska na temat legalizacji marih, metod rozwiązywania problemów narkomanii (tworzenia specjalnych pomieszczeń do przyjmowania przez nich narkotyków, wymiana igieł itd).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum