Mnie się Rabka kojarzy tylko z sanatorium, więc odrzuciłam na wstępie
Tak wiem, ignorantka ze mnie
Mi również. 6 tygodni w GORD (jeszcze jak byłam w podstawówce)-to było nudne. Większość wycieczek/obozów/zielonych szkółw w Rabce-może się znudzić.
Vega napisał/a:
Mi Rabka się kojarzy z liceum
Ostatni obóz naukowy był fajny I to w sumie nie była taka znowu Rabka, bo do samego Rabkolandu szło się godzinę I to był wielki plus tego miejsca
Nie zapomnę jak spora część naszej klasy stękała jak wchodziliśmy na Maciejową, no co za szczyt
Ostatni obóz naukowy był fajny I to w sumie nie była taka znowu Rabka, bo do samego Rabkolandu szło się godzinę I to był wielki plus tego miejsca
Nie zapomnę jak spora część naszej klasy stękała jak wchodziliśmy na Maciejową, no co za szczyt
Fajny był, fajny
gorzej było jak wracaliśmy, wtedy jak niektórzy mówili, że mogliśmy na busy czekać i podjechać
Ale chyba jak byliśmy na integracyjnym w 1. klasie to było bezproblemowo z chodzeniem, po prostu kondycja uciekła... mi zresztą też, więc się trzeba zacząć ruszać, bo jeszcze nie dam rady
Ale to było w październiku jak byłyśmy jeszcze w miarę rozruszane
Tak, Maciejowa to taka spacerowa górka Ale nie wszyscy lubią takie...."wyprawy" ? Zostaliśmy przegłosowani i nie poszliśmy na Stare Wierchy tylko...do Centrum Rabki (a konkretnie do supermarketu)
Jak chcecie offtopować, tzn żeby tekst mniej na temat był niewidoczny (tak jak ten ) to na początku wypowiedzi trzeba zrobić tag-napisać offtopic w kwadratowym nawiasie, natomiast na końcu znowu w [] /offtopic
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum