mi to by się nie chciało pisać, za dużo tego, żeby wybrać najistotniejsze informacje ale myślę, że jak się poczyta trochę, to się skojarzy co i jak i da się przejść rozumiem oczywiście, że niektórzy mają ambicje na 5
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
nie ma uzupełnianek.
Kobieto zajrzyj do archiwalnych tematów, gwarantuję Ci, że za rok też nie będziesz pamiętać takich dupereli ile pytań było dużo było, czasu mało!
czy seminarium o grzybkach było dostępne w formie prezentacji albo jako ksero ?? czy pan Szymon go nie udostępnił
chyba nie udostępnił...przynajmniej mi nic o tym nie było wiadomo
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
czy seminarium o grzybkach było dostępne w formie prezentacji albo jako ksero ?? czy pan Szymon go nie udostępnił
Mam nadzieje ze w tym seminarium macie uwzglednione jakieś dziwne gatunki grzybów i trucizny w nich występujące...to w zasadzie jedyne przydatne wiadomosci z tego seminarium...przeciez nikt nie bedzie o strzępki pytał...niestety...jak przypominam sobie swój test i pytania z grzybkow to...zonk...dr.Końska mówiła o strzępkach...a grzybach nic
tylko pamiętajcie, nie nabijcie za dużo punktow bo nam próg podwyżą...
no właśnie, ja to muszę zdać!
;D więc II rok trzyma kciuki;)) idźcie do ogródka botanicznego przy uczelni!! to obowiązkowo i przyjrzyjcie się malwie czarnej tym nas zagięła na ustnym POWODZENIA
_________________ 'co mi zrobisz jak mnie złapiesz..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum