Poszukiwane materiały z LEKÓW P/BAKTERYJNYCH i LEKÓW NA GRZYBICE GŁĘBOKIE, moglby ktoś zrobic skan albo zdjecia i wrzucić na forum albo jakiś serwer ? Bardzo prosimy !
ja też szukam bo nic na ten temat nie dostałam w tych kserach od niej może to robiła jeszcze na wykładach...
Ja mam wymienione leki z kartek z poprzednich lat ale nie mam podziału na p/grzybicom gęb i pow...
znalazłam http://lekarze.w.interia....tml#alliloaminy coś takiego w necie cz to się pokrywa z wiadomościami z wykł??
ale ktoś ma chyba materiały od Prof. to mogłby je udostępnic ... bo ponoć takie są
też się dołączam do prośby
Aha i
1) jeśli chodzi o szczepionki p/bakt i p/wirusowe i kalendarze szczepień to mamy się uczyc tego co było podawane przy danym drobn. czy też to jest na kartkach??
2) z Mycobacterium obowiązują nas prątki gruźlicy + trąd??
wystąpił kolejny problem z materiałami, mam pytanie do osób które mają owe materiały- czy też macie co drugą stronę z leków p/wirusówych:/??
Właśnie wysłałam wiadomośc do pani prof. Budak z prośbą o udostępnienie tych materiałów na stronie zakładu, wiec przy odrobinie szczęścia może będą one do zdobycia dla wszystkich jeszcze przed egzaminem;)
Niestety materiały te nie mogą być udostępnione na stronie wydziału. Z tego co się dowiedziałam była tam dzisiaj jakaś osoba odebrać kompletne wykłady. Niestety nie wiadomo kto to.
Materiały są w akademiku. Wystarczy popytać i się dojdzie kto dokładnie je ma, więc nie narzekajcie tylko ruszcie d**ę.
Wczoraj dała tylko materiały z leków p/wirusowych - dokładnie chodzi o brakujące strony.
W środę na wykładzie dała pasożyty.
Leków p/bakteryjnych nadal brak.
czy jest możliwość zamieszczenia pasożytów gdzieś na necie bądź na forum, bo niestety nie wszyscy są z akademika..:(
[ Dodano: 2009-02-03, 12:53 ]
PS:swoją drogą dziwne , że w dobie wszechobecnego internetu katedra nie moze zamiescic tych materiałów na stronie.. tak to chyba tylko na naszej kochanej uczelni;]
Wyobraź sobie, że nie wszyscy są z akademików/Krakowa.
Wyobrażam, ale to nie znaczy, że nie możecie raz przyjechać po materiały. W końcu to Wam powinno zależeć. Ja nie jestem teraz w akademiku i jakoś potrafiłam tam pojechać i je skserować. Można było pójść na ostatni wykład z mikro i było by po problemie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum