a czy jest ograniczona ilość piw, które się zamawia? (w sensie czy na raz można 10,20,50,350?)
To może się ciekawie zakończyć, jeśli ktoś podejdzie do tego w sposób...taki studencko-polski. Wypić jak najszybciej, bo dają darmo!
_________________ "She said she has Jesus Christ inside her. Lucky old Jesus.":D
a czy jest ograniczona ilość piw, które się zamawia? (w sensie czy na raz można 10,20,50,350?)
To może się ciekawie zakończyć, jeśli ktoś podejdzie do tego w sposób...taki studencko-polski. Wypić jak najszybciej, bo dają darmo!
Ehhh Roman Roman... miałem nadzieję że nie podsuniesz nikomu tego pomysłu. Wiesz przecież przecież wiesz jak aktywnie np Krzysiek (którego w tym miejscu serdecznie pozdrawiam ) przegląda to forum i ten pomysł napewno nie ujdzie jego uwadze, a jak to przekalkuluje i wyjdzie że się opłaca to ... pozamiatane te 530 piw
_________________ Siła, Honor i FC BARCELONA
Bo w życiu, nie chodzi o to by było łatwiej...
Strój koktajlowy (ang. semi-formal wears, fr. tenue d’ aprés) to strój pośredni pomiędzy strojem formalnym a nieformalnym. Strojem koktajlowym jest:
* Dla mężczyzny ciemny garnitur, który wymaga białej koszuli i stonowanego krawata;
* Dla kobiety krótka sukienka koktajlowa, którą może również zastąpić kostium ze spódnicą lub spodniami. Kostium koktajlowy równi się od noszonego w ciągu dnia wykonaniem z delikatniejszej tkaniny, bardziej intensywnym kolorem i innym krojem (np. dużym dekoltem, szerszymi spodniami)
Dziękujemy organizatorom za przygotowanie imprezy . Wydawało mi się, że będzie nudno, ale było wręcz przeciwnie. Pyszne kanapki i dobra zabawa
Niech żałują Ci których nie było.
Rada do wszystkich na przyszłość: nie próbujcie jeść bułki tartej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum