rozmawiałam z koleżanką, która pisze na analitycznej i była bardzo zadowolona, słyszałam o drugiej dziewczynie, która też jest zadowolona, wiĂŞc chyba dobrze siĂŞ tam pisze.
a ja mam podobne pytanie dotyczące tpla: jakieś wrażenia? chciałabym tam pisaĂŚ, asystenci których znam sympatyczni (może poza małym wyjątkiem ), ale atmosfera na katedrze grobowa, można siĂŞ poczuĂŚ jak powietrze...
Przepisywałam parĂŞ prac na botanice - wszystko sprowadzało siĂŞ do badania różnych pożywek i jak siĂŞ kalusom na nich rośnie - dużo zdjĂŞĂŚ, chromatografie - prace całkiem ciekawe, aczkolwiek jak dla mnie "niewiele wnoszące". Wrażenia piszących odnośnie promotorów - raczej pozytywne.
_________________ www.clari.pl
Akademikowy sklepik internetowy - książki medyczne (ok. 10% tańsze niż w księgarniach) i inne rzeczy potrzebne studentowi - wygodne zamawianie przez internet, odbiór w akademiku - ZAPRASZAM!
Co tydzień nowe promocje!
Super-eleganckie fartuchy MERGO od Super Sprzedawcy
Sklepik i ksero w akademiku w bloku C czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-21.00, sob. - 10-18, nd. - 15-21.
Punkt oferuje m.in.:
Ksero (od 6 gr - pow. 1000 stron), drukowanie, bindowanie, oprawy, skanowanie, laminowanie, przepisywanie tekstów, pomoc w składzie tekstu prac mgr, tłumaczenia pol-ang ang-pol - cenniczek na stronie www.claribell.pl
ja moge polecic katedre bromatologii jesli ktos to lubi rzecz jasna:) bo ludzie rewelacyjni atmosfera mila bardzo duzo pomocy:) ucza Cie co i jak i potem tylko chwala jakim samodzielny magistrant
_________________ Marzenia są pokarmem dla duszy...pokarmem dla marzeń jest radość odkrywania nowych dróg...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum