Wys³any: 2009-10-19, 18:43 Psychologia-lektury na zaliczenie!
Uwaga!
Do zaliczenia z psychologii obowi±zuje nas znajomo¶æ dwóch, a nie trzech lektur. Obowi±zuj±ce to fragmenty z "Psychologii zdrowia" Bishopa i z "Wywierania wp³ywu na ludzi" Cialdiniego Fragmenty z "Umiejêtno¶ci mened¿era" odpad³y
gdzie mo¿na wyhaczyæ kogo¶ z grupy D z Bishopem w rêku?
Pytaj, bo mamy 7 kopii na grupê i po przejrzeniu podajemy kolejnej osobie. Ja dzi¶ poda³am Bishopa Browarowi a w Twojej grupie Sabina powinna ju¿ mieæ.
Cialdiniego mamy w grupie wszyscy, wiêc jak co¶ to siê zg³aszaæ
Cialdiniego kupi³em sobie na Podwalu w wersji 2008, z p³yt± CD ale potrzebowa³bym Bishopa Browar, bêdziesz jutro na wyk³adzie z mikro? skserowa³bym sobie
_________________ '(...)po co cz³owiek siê rodzi - nie mam pojêcia. Urodzi³ siê - no i jest. Ka¿dy siê przepycha, jak potrafi. Niech wszystkim nam dobrze siê wiedzie, a oni ¿eby pozdychali. A kto to my? A kto oni? nic nie rozumiem.'
To tak jak obieca³am wrzucam obowi±zuj±cy nas fragment psychologii zdrowia:
Bishop - Psychologia zdrowia
Jako¶æ taka sobie, ale nie mam a¿ tyle czasu na skanowanie i obróbkê ¿eby by³o ³adniej.
Jakby kto¶ nie zauwa¿y³, to wczoraj wrzuci³am te¿ Cialdiniego (do pobrania tutaj), no chyba ¿e wolicie ¶ci±gaæ z rapidshare...
Komputer wy³±czam oko³o pó³nocy, wiêc nie przejmowaæ siê ¿e w nocy nie dzia³aj± linki.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum