lepsza wydaje się druga opcja. (14-analityczna).
Przeciez fizyczną powtarzamy teraz cały semestr,zostanie tylko nauczyć się wykłądów,które zresztą też przewijają się przez ćwiczenia.
(zresztą na egzamin z botaniki mieliśmy 4 dni i dało się radę ).
Pozatym na nauke na fizyczną jak i fizjo będą całe boże dni, a na anala chyba tylko wieczory i noce skoro normalnie będą się odbywać codziennie zajęcia. Co do ćw. grupy E i F i B napewno się nie da ich przełożyć bo niby na kiedy.
A 11 to dobry termin na zaliczeniówke z molekularnej.
Na anala bedzie naprawdę mało czasu,przecież koniec maja i początek czerwca to kolosy z fizjo,anala i molekularnej. Wiec po co tak się spieszyć na tego 11...
jestem za 14
ponieważ cwiczenia z analitycznej w grupie e i b przez wolny piatek na juwelanlia przeciągną sie az na czerwiec a fizjo jest 25 wiec czasu bedzie tyle co wcale!
Ponadto ostatni kolos z analitycznej jest 28 maja a zarowno sprawdzajacy jak poprawiajacy studenci musza miec czas na poprawe.
Zgadzam sie z juump, ze na fizyczna wystarczy czasu, analityczna bedzie trudniejszym egzaminem, tym bardziej ze czeka nas duzo nowego materiału a fizyczna jest cały czas powtarzana.
_________________ Może wiem najlepiej dlaczego tylko człowiek potrafi się śmiać: tylko on cierpi tak bardzo, że musiał wynaleźć coś takiego jak śmiech.
sprawy się nieco komplikują, ale cały czas coś działam, choć obawiam się,że do świąt nie wszystko uda się załatwić niestety 14 czerwca nie możemy mieć egzaminu, więc zaczęłam działać ponownie w kierunku wcześniejszego terminu i przyspieszenia ćwiczeń z bimola, a na zaliczenie tego przedmiotu mamy sobie termin wspólnie całym rokiem wybrać
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum