ja mam pytanie odnośnie siłowni która znajduje sie chyba w DSA. Na jakim poziomie jest tam sprzęt, czy trzeba cos dodatkowo płacić i czy duzo osob na nią chodzi ?
_________________ "WHEN PEOPLE SAY YOU SHOULDN'T
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
WHEN PEOPLE SAY YOU CAN'T
SHOW THEM WHY YOU CAN
WHEN PEOPLE SAY YOU WON'T
SHOW THEM WHY YOU WILL" D-Wade
ja mam pytanie odnośnie siłowni która znajduje sie chyba w DSA. Na jakim poziomie jest tam sprzęt, czy trzeba cos dodatkowo płacić i czy duzo osob na nią chodzi ?
nic się nie płaci ale moim zdaniem sprzęt pozostawia wiele do życzenia
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Siłownia jest dostępna chyba od 7.00 do 23.00, wieczorami bywa ciasno, raczej stała ekipa tam uczęszcza... A co do wyposażenia to jest ławeczka, całkiem funkcjonalna, duży gryf pod ławeczkę, mniejszy i łamany, dużo obciążenia; atlas ale tylko taki do ściągania na plecy, jeżeli wiesz o czym pisze do tego rower, grecka ławeczka, drabinka, zestaw hantelek, pasy, worek, miejsce na skakankę na korytarzu; wiem ze chłopaki kombinowali drążek ale nie wiem na czym stanęło... Jest niewielka i prosto wyposażona ale jak dla mnie wystarcza ;]
_________________ "W żyłach zamarzała krew
Od serca do wątroby" [...]
aha, dla mnie tez wystarczy taki sprzęt, chodzi mi tylko o to zeby pozostawać w przyzwoitej formie na studiach a nie pakować jak opentany a przed pójsciem na siłownie trzeba gdzies sie zapisywać czy poprostu idzie sie na siłownie i ćwiczy ?
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
Trzeba iść we dwóch, taki regulamin...zależy kto jest na recepcji i jaka pora, czasem udaje się wejść samemu ale na dwie legitki... Worek można dostać na jedną legitymacje, bo wisi na zewnątrz...
DwayneWade90 napisał/a:
chodzi mi tylko o to zeby pozostawać w przyzwoitej formie na studiach
Większości osób o to chodzi, ale hektolitry piwa nie sprzyjają i dieta też jest masakrystyczna..
_________________ "W żyłach zamarzała krew
Od serca do wątroby" [...]
Większości osób o to chodzi, ale hektolitry piwa nie sprzyjają i dieta też jest masakrystyczna..
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum