Wysłany: 2008-09-05, 08:32 Kwaterowanie w akademikach
Kwaterowanie w domach studenckich na rok akademicki 2008/2009 odbywać się będzie w dniach 27.09.2008 do 03.10.2008
dla studentów I roku od soboty 27.09.2008 w godz. 10.00 do 16.00
dla studentów pozostałych lat od niedzieli 29.09.2008 w godz. 14.00 do 19.00
w pozostałe dni kwaterowanie w godzinach pracy administracji domów studenckich
LISTY TRACĄ WAŻNOŚĆ Z DNIEM 03.10.2008, PO TYM TERMINIE W RAMACH WOLNYCH MIEJSC BĘDĄ KWATEROWANE OSOBY Z LISTY REZERWOWEJ.
Dokumenty wymagane przy zakwaterowaniu:
- dowód osobisty
- legitymacja studencka
- indeks
- zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia (na podstawie Rtg płuc)
- mężczyźni: książeczka wojskowa
_________________ "Nie goń za mną jeśli nie będziesz pewny, że chcesz mnie złapać"
Wysłany: 2008-09-05, 17:10 Re: Kwaterowanie w akademikach
Flea napisał/a:
- zaświadczenie lekarskie o stanie zdrowia (na podstawie Rtg płuc)
Dotyczy również I roku?
_________________ Dominik
http://naazymut.blox.pl << notatki z górskich wędrówek
http://musc.pl << Manchester United Supporters Club Poland, dołącz do nas!
_________________ www.clari.pl
Akademikowy sklepik internetowy - książki medyczne (ok. 10% tańsze niż w księgarniach) i inne rzeczy potrzebne studentowi - wygodne zamawianie przez internet, odbiór w akademiku - ZAPRASZAM!
Co tydzień nowe promocje!
Super-eleganckie fartuchy MERGO od Super Sprzedawcy
Sklepik i ksero w akademiku w bloku C czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-21.00, sob. - 10-18, nd. - 15-21.
Punkt oferuje m.in.:
Ksero (od 6 gr - pow. 1000 stron), drukowanie, bindowanie, oprawy, skanowanie, laminowanie, przepisywanie tekstów, pomoc w składzie tekstu prac mgr, tłumaczenia pol-ang ang-pol - cenniczek na stronie www.claribell.pl
Ładnie to wygląda W sensie, że kazdy dokument można donieść później, a indeks to wogóle jest potrzebny chyba tylko po to, żeby wbić pieczątke, że sie miało zapomoge socjalną w postaci miejsca w DS
_________________ Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie nie spotkali tego właściwego.
wszsytko można donieść później
największy problem ma I rok, gdyz musicie mieć czasowe zameldowanie załatwione w Urzędzie - ale do tego jest chyba tylko dowód osobisty potrzebny...
_________________ Marzenia są pokarmem dla duszy...pokarmem dla marzeń jest radość odkrywania nowych dróg...
wszsytko można donieść później
największy problem ma I rok, gdyz musicie mieć czasowe zameldowanie załatwione w Urzędzie - ale do tego jest chyba tylko dowód osobisty potrzebny...
a to zameldowanie trzeba załatwić przed kwaterowaniem??
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
a to zameldowanie trzeba załatwić przed kwaterowaniem??
Nie - w trakcie kwaterowania dostaje się świstek do wypełnienia.
Akademikowy sklepik internetowy - książki medyczne (ok. 10% tańsze niż w księgarniach) i inne rzeczy potrzebne studentowi - wygodne zamawianie przez internet, odbiór w akademiku - ZAPRASZAM!
Sklepik i ksero w akademiku w bloku C czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-21.00, sob. - 10-18, nd. - 15-21.
Punkt oferuje m.in.:
Ksero (od 6 gr - pow. 1000 stron), drukowanie, bindowanie, oprawy, skanowanie, laminowanie, przepisywanie tekstów, pomoc w składzie tekstu prac mgr, tłumaczenia pol-ang ang-pol - cenniczek na stronie www.claribell.pl
Nie - w trakcie kwaterowania dostaje się świstek do wypełnienia.
o to dobrze
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Dla I-rocznych bodajże 18 zł / nocleg (bo nie są studentami). Pozostali - 12 zł / nocleg. Ale jeszcze sprawdze.
Punkt oferuje m.in.:
a jakby przyjechac zostawic rzeczy,kartony zameldowac sie i wrocic do domku;>
przeciez rok zaczyna sie 2.10 a to jest czwarte poatek czyli bez sensu isc na zajecia wogole...
Clari powiedz czy wtedy tez zaplace za noc skoro mnie nie bedzie? czy moze wymysla ze za rzeczy mam zaplacic? ;]
_________________ Marzenia są pokarmem dla duszy...pokarmem dla marzeń jest radość odkrywania nowych dróg...
czy wtedy tez zaplace za noc skoro mnie nie bedzie?
Ciężko powiedzieć - może by się udało nie płacić, gdyby po położeniu rzeczy oddać klucz kierowniczkom. Nie zdziwiłoby mnie również gdyby w bloku C się tak dało, a już w bloku A czy B już nie.
Punkt oferuje m.in.:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum