masz lampkę, koc (ze dwa jak chcesz to Ci dadzą), poszewki na pościel(która jest wymieniana do prania raz na miesiąc) w pokoju jest szafa dla każdego,biurko (jak w sumie ten stół można tak nazwac) szafka na książki oczywiście łóżko <haha> no i lodówkę na pokój zawsze się ma...więc jest ok... mnie się nawet bardzo podoba
_________________ 'co mi zrobisz jak mnie złapiesz..."
naprawde jest juz lodówka ? Ja myslałem ze trzeba bedzie kupić hehe
_________________ "WHEN PEOPLE SAY YOU SHOULDN'T
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
WHEN PEOPLE SAY YOU CAN'T
SHOW THEM WHY YOU CAN
WHEN PEOPLE SAY YOU WON'T
SHOW THEM WHY YOU WILL" D-Wade
Wcale nie ma lodówki na pokój. Jest przydział 20 lodówek na akademik. Trzeba napisać podanie (pic na wodę, bo lodówki są przyznawane przez radę mieszkańców, więc kto ma znajomosci ten na pewno ma lodówkę ). Poza tym duze lodówki (około 80cm wysokości) są przyznawane na segment (2 pokoje). Kto się nie załapie to: a) samodzielnie zaopatruje się w lodówkę b) trzyma w zimie jedzienie w reklamówce za oknem (to nie jest żart, bo mimo że w akademiku jestem tylko gościem to widziałem takie przypadki)
Akademikowy sklepik internetowy - książki medyczne (ok. 10% tańsze niż w księgarniach) i inne rzeczy potrzebne studentowi - wygodne zamawianie przez internet, odbiór w akademiku - ZAPRASZAM!
Co tydzień nowe promocje!
Super-eleganckie fartuchy MERGO od Super Sprzedawcy
Sklepik i ksero w akademiku w bloku C czynne od poniedziałku do piątku w godz. 7.30-21.00, sob. - 10-18, nd. - 15-21.
Punkt oferuje m.in.:
Ksero (od 6 gr - pow. 1000 stron), drukowanie, bindowanie, oprawy, skanowanie, laminowanie, przepisywanie tekstów, pomoc w składzie tekstu prac mgr, tłumaczenia pol-ang ang-pol - cenniczek na stronie www.claribell.pl
a jak to jest np.z pralką lub odkurzaczem, zelazkiem hehe troche głupie ale teraz mnie to zainteresowało to pytam
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
a jak to jest np.z pralką lub odkurzaczem, zelazkiem hehe troche głupie ale teraz mnie to zainteresowało to pytam
- pralnia jest jedna na piętro, trzeba się wcześniej zapisać w kolejkę, czasem za ładny uśmiech można dostać kluczyk bez kolejki
- odkurzacz jeden (?) na akademik
- żelazko musisz skombinować sam
tyciuchne przynajmniej jak ktoś przenosi się z domu, gdzie miał duży pokój
ja tam nie narzekam w domu mam mniejszy pokój tyle, że tylko mój
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
SHOW THEM WHY YOU SHOULD
SHOW THEM WHY YOU CAN
Wcale nie ma lodówki na pokój. Jest przydział 20 lodówek na akademik. Trzeba napisać podanie (pic na wodę, bo lodówki są przyznawane przez radę mieszkańców, więc kto ma znajomosci ten na pewno ma lodówkę ). Poza tym duze lodówki (około 80cm wysokości) są przyznawane na segment (2 pokoje). Kto się nie załapie to: a) samodzielnie zaopatruje się w lodówkę b) trzyma w zimie jedzienie w reklamówce za oknem (to nie jest żart, bo mimo że w akademiku jestem tylko gościem to widziałem takie przypadki)
Krzysiu wiesz, że ja nie lubię jak ktoś wypowiada się w temacie którego nie zna albo który go nie dotyczy...więc z łaskawości swojej... więc prawda jest taka, że jak ładnie się usmiechniesz to w C nawet od ręki lodówkę się dostanie i o to czy sie ją mie będzie czy nie nie ma się co rzejmowac
[ Dodano: 2009-08-05, 18:08 ]
a o pralkę więc na każdym piętrze są pralki i wpisuje sie na listę i na następny przeważnie dzień ma sie pralnię na 8 godzin, więc spoko sie da zrobic ze 3 prania
[ Dodano: 2009-08-05, 18:12 ]
a i jak mieszkam tu trzeci rok w życiu nie spotkałam się z takimi bzdetami jak lodówka na segment hahaha.. z miłą chęcia poznam osobę która miała taka sytuację <lol>
_________________ 'co mi zrobisz jak mnie złapiesz..."
Krzysiu wiesz, że ja nie lubię jak ktoś wypowiada się w temacie którego nie zna albo który go nie dotyczy...więc z łaskawości swojej... więc prawda jest taka, że jak ładnie się usmiechniesz to w C nawet od ręki lodówkę się dostanie i o to czy sie ją mie będzie czy nie nie ma się co rzejmowac
Owszem sprawa bezpośrednio mnie nie dotyczy, ale uwierz mi że znam temat. Chyba wiesz za czyim pośrednictwem.
Akademik C rządzi się swoimi prawami.
karoliny106 napisał/a:
a i jak mieszkam tu trzeci rok w życiu nie spotkałam się z takimi bzdetami jak lodówka na segment hahaha.. z miłą chęcia poznam osobę która miała taka sytuację <lol>
Masz słabych informatorów.
Pogadaj z osobą dzieki której znam sytuację.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum