Nie wiem,czy wszyscy wiedzą, ale od dziś można się zapisywać na fakultety
edit: zapisy w dziekanacie, zapomniałam dodać
P.S. na enologię już nie ma miejsc
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
...ale z pustego nawet Salomon nie naleje, więc co złego, to nie ja
Ostatnio zmieniony przez 88forgetmenot88 2009-05-21, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
a można by uniknąć, możba by... za rok to ma inaczej wyglądać
tyldka napisał/a:
yyy ... a gdzie mozemy sie zapisac? droga internetowa?
zapisy odbywają się w naszym kochanym dziekanacie
_________________ Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda zajmują mi trochę więcej czasu
no to ładnie...pozostał już pewnie znikomy wybór
czemu nie było to wcześniej ogłoszone(chyba, że coś przeoczyłem?fakt nie zaglądam codzienie do dziekanatu ale zapewne jak większość)
no to ładnie...pozostał już pewnie znikomy wybór
czemu nie było to wcześniej ogłoszone(chyba, że coś przeoczyłem?fakt nie zaglądam codzienie do dziekanatu ale zapewne jak większość)
Nic straconego mój Drogi. Apiterapia i wprowadzenie do filozofii nauki nie są limitowane. Polecam jeszcze biotechnologię, a jak nie będzie już miejsc to zawsze pozostają sekrety, na których z tego co słyszałem, nie sprawdzają obecności. Bardzo dobrym pomysłem jest zrobienie dwóch fakultetów w semestrze zimowym.
Ostatnio zmieniony przez Spirit 2009-05-21, 17:44, w całości zmieniany 1 raz
Polecam jeszcze biotechnologię, a jak nie będzie już miejsc to zawsze pozostają sekrety, na których z tego co słyszałem, nie sprawdzają obecności. Bardzo dobrym pomysłem jest zrobienie dwóch fakultetów w semestrze zimowym.
Offtopic: dzięki za dobre rady, przydały się
Ostatnio zmieniony przez Ja 2009-05-21, 19:13, w całości zmieniany 1 raz
Nic straconego moja Droga. Apiterapia i wprowadzenie do filozofii nauki nie są limitowane. Polecam jeszcze biotechnologię, a jak nie będzie już miejsc to zawsze pozostają sekrety, na których z tego co słyszałem, nie sprawdzają obecności. Bardzo dobrym pomysłem jest zrobienie dwóch fakultetów w semestrze zimowym.
to w tym roku apiterapia juz nie jest limitowana?
obecności moze nie sprawdzają, ale teścik zaliczeniowy trzeba napisać.
Zdecydowanie najlepszym fakultetem była biotechnologia roślin.
obecności moze nie sprawdzają, ale teścik zaliczeniowy trzeba napisać.
ta...jakby same takie testy pisać na studiach to byłaby to czysta przyjemność
ja ogólnie polecam api jeśli ktoś chce minimum wysiłku - jest w pierwszym semestrze i tu cytuję "tylko żadnego uczenia do testu"
Ups, mój błąd. Zaraz to zedytuję. Napisało mi się odruchowo.
Najbardziej podobała mi się apiterapia - zdecydowanie najciekawszy fakultet na drugim roku, a teścik zaliczeniowy można znaleźć na forum. Biotechnologia była dla mnie strasznie nudna. Ileż można słuchać zachwycania się nad hairy roots i po jaką cholerę na każdym wykładzie było tyle tabelek z danymi. Przynajmniej zaliczenie było bardzo lajtowe. Ogólnie na drugim roku fakultety są strasznie lipne.. Niestety na trzecim wcale nie jest specjalnie lepiej.
Z apiterapii, biotechnologii i sekretów Aleksego. Myślę jednak, że nie ma się co tym kierować, ponieważ jest to tylko formalność. Najłatwiej uzyskać zaliczenie z filozofii nauki. Trzeba mieć cztery obecności na pięć możliwych.
nie wiem, ale pani w dziekanacie powiedziała: "za rok to będzie inaczej wyglądać" (cokolwiek to znaczy, ale głównie chodziło jej chyba o to,że nie będzie można zapisać wszytskich znajomych, tylko trzeba się będzie pofatygować osobiście...)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum